Uniunea Europeană a limitat la utilizarea biocombustibililor

Autoritățile ale Uniunii Europene, a aprobat decizia cu privire la modul de a pune o limită cu privire la utilizarea de biocombustibili ca si combustibil pentru automobile și camioane. Uniunea Europeană și-a dat preferința său de vot în reducerea utilizării biocombustibililor pe bază de culturi alimentare 5,5% din totalul de combustibil utilizat în sectorul transporturilor.

Dar, cu toate acestea, UE a fost recent într-un proiect pentru a face activarea dezvoltarea biocarburanților. A fost, de asemenea, sarcina de a în anul 2020 să crească cu 10 la sută de utilizare a vehiculelor biocombustibili.

Cu toate acestea, UE, după multe dezbateri, au ajuns la o concluzie important ca producția de biocarburanți din culturi alimentare, care, în orice caz, ar putea duce la prețuri mai mari pentru produsele alimentare. De asemenea, există temeri că biocarburanții nu este la fel de ecologic ca crezut toată lumea.

Planurile, până în 2020, Europa încă mai vrea să crească ponderea surselor regenerabile de energie la un nivel de 10%. De asemenea, în planurile de a face acest lucru prin creșterea cotei de vehicule electrice și biocombustibili pe baza de culturi nealimentare (încă nu a devenit larg răspândită.)

În luna septembrie a acestui an, va avea votul final în Parlamentul European cu privire la modificarea legii cu privire la utilizarea biocombustibililor.

Înainte de noile norme vor fi aprobate în cele din urmă, ca parte a UE, care trebuie să fie aprobate de către Consiliul European, care este compus din liderii statelor membre ale UE.

Este foarte probabil ca noile reguli ar putea duce la o reducere în segmentul generale de finanțare a producției și dezvoltarea de biocarburanți în Europa.

Ştiri