Autoritățile britanice explica cât de mulți câștigat la Jocurile Olimpice de la Londra

Economiștii cred că numerele nu sunt aceleași ca și performanța actuale.

Nu a fost un raport cu privire la Jocurile Olimpice de costuri, care încearcă să justifice cheltuiala, este, de asemenea, văzut că jocul este complet plătit, care, la rândul său, economia câștigat 9,9 miliarde de ani. Dar cei mai mulți experți determinată nu atât de pozitiv. Potrivit acestora, fluxul de investiții nu poate fi verificată.

Ministerul Comerțului a condus toate Jocurile Olimpice contează. Proiectul va aduce, de asemenea, veniturile Jocurile Olimpice din 2020 a estimat țară va primi un profit de 28-41 miliarde de lire sterline. Această concluzie se face pe fondul contractelor. Ia notă totuși de faptul că investițiile în economia țării, după decizia de investiție a organiza Jocurile de la Londra, care sunt de aproximativ 2,5 miliarde de lire sterline. În plus, participarea companiilor locale în cele mai mari evenimente sportive din alte țări, țara a primit 1,5 miliarde de lire sterline. Toate acestea, datorită 2014 Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, FIFA World Cup în 2014 și 2018, Jocurile Olimpice de vară în 2016, în Brazilia.

BBC editor Stephanie Flandra a declarat că cifrele sunt mult prea mare, deoarece este imposibil să se calculeze câștigul cu privire la numărul de contracte și cât de mult, în total profit real de la Jocurile Olimpice. În aceeași ordine de idei, Stephanie Flanders consideră că ar fi surprinzător investit 9 miliarde de euro și nu a primit un profit.

A avut loc a treia Jocurile Olimpice într-un rând, în 2012, s-au construit stadionul, centru acvatic, pistă de ciclism, un centru de hochei, arena de baschet, și mult mai mult, toate acestea ar trebui să fie remarcat, a fost construit în intervalul de timp stabilit. A vandut 11 milioane de bilete. După încheierea Jocurilor Satul Olimpic vândut pentru 557 milioane de lire sterline pentru casele de revânzare în proprietate privată.

Ştiri