Apple a acuzat din nou la exploatarea muncitorilor din China

  Corporatia americana Apple a se confruntă din nou cu acuzații de exploatare a lucrătorilor din întreprinderile de unul dintre furnizorii săi din China.

   Organizarea China Muncii Watch a declarat că compania Pegatron Group a încălcat numeroase legi chineze și internaționale.

   Reproș este că angajatorii sunt angajarea de minori în calitate de membri ai personalului de program de lucru non-normalizate. La rândul său, compania Pegatron și Apple a decis să dea o declarație că pe termen scurt va testa corectitudinea acestor informații.

   Declarația, de asemenea, koporatsii spune că Apple se angajează să ofere condiții de muncă sigure și corecte în fabrici ale furnizorilor nostri.

   Dar Jason Chen, care este șeful companiei a declarat că aceste afirmații el ia foarte în serios.    Într-o declarație a companiei este de acord că, în orice caz, vor fi auditate și investigate imediat și măsuri vor fi luate pentru a remedia încălcări ale legislației muncii din China, și ajustări vor fi regulamentele interne ale întreprinderilor.

Ştiri