Termina, probabil, epoca de piețele materiilor prime

   10 ani Fed a permis băncilor să efectueze operațiuni cu materii prime. Aceste decizii au provocat o mare senzație în rândul băncilor. Analistii au furnizat dovezi ca cele mai mari 10 banci americane în comerțul cu materii prime au făcut un profit de 6 miliarde dolari in 2012.

   Scurs cel mai recent informațiile pe care Fed intenționează să introducă o interdicție a tuturor băncilor să efectueze operațiuni cu materii prime. Parlamentarii americani susțin că managementul băncilor duce la crearea de carteluri și duce la manipularea piețelor de mărfuri. Iar experții, la rândul său, că băncile vvyazyvanie în materie de prețuri de bunuri de mărfuri cauzeaza constanță economică și creșterea costurilor de producție.

   Ziarul New York Times a realizat studiul privind operațiunile de metallohranilischah și a constatat că strategia băncii în acest domeniu, a ajutat la creșterea prețului aluminiului, făcând costa consumatorii de miliarde de dolari.

   În 2010, JPMorgan Chase & Co au cumpărat, comerciant RBS Sempra Mărfuri pentru 1,7 miliarde de dolari, presupunând că datoriile în valoare de 3,3 miliarde de dolari, ceea ce a permis băncii de a deveni lider în industria de comercializare de mărfuri de pe Wall Street.

   În iulie, JPMorgan a anunțat că intenționează să vândă stocare in retea Henry Bath. Surse dat companii nume, cum ar fi Freepoint mărfuri, Macquarie si Deutsche Bank. După week-end a fost adăugat la această listă, compania Marex Spectron.

   Notează FT că JPMorgan intenționează să vândă Henry Bath, un semn de lipsă de interes de pe Wall Street la tranzacționare de materii prime după creșterea explozivă a industriei de peste. Ca rezultat, se crede că Statele Unite pot limita în continuare băncile în piața materiilor prime. Din acest motiv, cele mai multe dintre băncile sunt de vânzare active în piața de valori.

   Eric Naiman partener al companiei de investiții de capital Times spune că, din cauza restricțiilor de bănci de pe piața materiilor prime ar putea micsora numarul de speculații bancare. Și rapoartele analist care băncile ar putea pierde, eventual, posibilitatea de a obține profit speculative pe termen scurt, dar pe termen lung, afacerea lor va deveni mai stabil după interdicția.

   Experții susțin că restricția acționează bănci din piață, poate duce la un echilibru de reglementare comparativă între cerere și ofertă în economia actuală, va reduce, de asemenea, relațiile dintre piețele de capital și materii prime. Dar adoptarea deciziei de către guvernul de Americii ar putea fi dovada că QE va continua și va exista o piață de materii prime prin intervenții coordonate pentru banii pe care Fed.


Ştiri