Bugetul Belarus pierdut 7% din fondurile

Ministrul adjunct al Finanțelor Maxim Ermolovich a declarat că bugetul de Belarus din acest an este estimat la 1 miliard de dolari. Rezultă că bugetul va fi găsit pe noi înșine scurt cu circa 7 la sută, profiturile planificate în primii ani au fost în sumă de 121 bilioane de ruble.

Maxim Ermolovich a explicat că această scădere se datorează profit, această reducere sa datorat creșterii lente a economiei. De asemenea, el susține că reducerea preconizată a cheltuielilor cu impozitul pe venit în bilioane de ruble din cauza rentabilității recesiune.

În perioada ianuarie-iunie a acestui an, au fost cheltuite în totalitate 2,2 trilioane de ruble, care au fost programate pentru plata ratelor la credite, care sunt implicate în modernizarea întreprinderilor. În calitate de ministru adjunct a declarat că în a doua jumătate a anului 2013 pentru același scop, va avea nevoie de un alt 4500 miliarde de ruble. De asemenea, el spune că în acest an va fi un cost total de asteptat din 12 miliarde dolari ruble.

La rândul său Ministerul Finanțelor a planificat să se încheie anul fără un deficit bugetar, și de a salva pe cheltuiala de reducere a costurilor de capital și costurile de întreținere a aparatului de stat.

Acesta analizează, de asemenea, probabilitatea de eșec de creșterea salariilor angajaților de stat până la sfârșitul anului, creșterea tarifelor la utilități și eliminarea unei părți din profiturile întreprinderilor de stat.

Viceministrul a spus că înainte de sfârșitul anului 2013, guvernul vrea să ia credite de la companii și cetățeni aproximativ un miliard de dolari jumătate raneshe asemenea, a vrut să împrumute doar 3-400.

Belarus în 2011 a fost într-o stare de criză economică. Pentru a face față cu dificultăți financiare, Minsk a luat credit în EURASEC fondul anti-criză de 3 miliarde de dolari. În prima jumătate a anului 2013 datoria națională a Belarus a crescut cu opt la sută în comparație cu începutul anului la 12,4 miliarde de dolari (18,7 la sută din PIB).

Ştiri