Ministerul de Finanțe a găsit o metodă cu privire la modul de a salva bugetul

Oficiali ai Ministerului de Finanțe cu experții independenți au pregătit un program pentru a optimiza costurile la trezoreria statului . Acesta permite economii de 3 ani de mai mult de un trilion de ruble , documentul este considerat de către guvern . Ia un profit oficialii intenționează să obține dereducere a cheltuielilor cu pensiile , de capital de maternitate și sectorul public . 

Astfel, experții sugerează stimula cetățenii să lucreze atâta timp cât posibil, prin adăugarea de elemente suplimentare la mărimea pensiei pentru limită de vârstă . 

De asemenea , experții insista că vârsta de pensionare a fost ridicat pentru o mărime completă bază fixă ​​de pensii . Dacă autoritățile vor aproba propunerea, vârsta pentru femei va crește la 60 în 2029 . În conformitate cu legea 31 decembrie 2016 , plata a autorilor de capital de maternitate raportului se vor opri . Ei susțin că problema nu se reînnoiește , este mai bine , pentru că este mai bine pentru a crește beneficiile pentru familiile cu venituri mici , se va reduce costul de trei ori .

Experții sunt convinși că pentru sectorul public , care , prin optimizarea costurilor sale de finanțare va fi redus cu aproximativ 10-15 % .

Expertii , de asemenea, se așteaptă ca propunerea lor pentru o lege care va reglementa acordarea de burse de stat și municipale . În conformitate cu această lege , beneficiarii vor fi necesare pentru a avea și de a oferi rapoarte publice . De asemenea, în acest document va fi dezbătut probleme de control al costurilor de finanțare ale instituțiilor de învățământ și medicale.

Ideea a documentului este că deșeurile se reorienteze în fiecare sector . Rețineți că , în toate acestea , în mod activ și în mod deliberat nu a considerat propuneri pentru a crește investițiile în orice industrie unul în detrimentul reducerii costurilor de alta .

Anton Siluanov au declarat că vor reduce cheltuielile bugetare planificate pentru perioada 2014-2016 . Ministrul Finanțelor a mai spus că aceste proceduri și acțiuni se va face prin determinarea priorităților , și nu taie pur și simplu costurile deficitului bugetar . Potrivit Siluanova ar trebui să reducă plățile către fondul de pensii și a costului de program de reînarmare .

Ştiri