Uzbekistan și Statele Unite este interesat în îmbunătățirea securității în Asia Centrală - Ambasadorul

A doua zi , ambasadorul SUA în Uzbekistan , a declarat că Statele Unite și Uzbekistan sunt pasionat de consolidarea non- volatile și securitate în Asia Centrală și în prosperitatea viitoare a regiunii . 

Diplomatul a mai spus că ei sunt dispuși să sprijine inițiativa liderilor din Uzbekistan și instituțiile societății civile în asigurarea securității regionale , lupta împotriva terorismului , abuzului de droguri și traficului de droguri . De asemenea, a apreciat faptul că Uzbekistanul este de a face eforturi de consolidare a stabilității și păcii , în special asistență continuă în Afganistan , va continua , de asemenea, parteneriatul cu Uzbekistan pentru planuri și inițiative de viitor.

Apoi , diplomatul a declarat că Statele Unite este dispus să susțină activitatea de guvernul uzbec și societatea civilă pentru a asigura securitatea regională , lupta împotriva terorismului , abuzului de droguri și traficului de droguri . 

Potrivit diplomatului ar putea spune că America este interesată în soluționarea problemelor legate de utilizarea de gestionare și rațională a resurselor de apă și energie , și sperăm că acest lucru va ajuta pentru a deschide un dialog . 

Un Krol și-a exprimat punctul de vedere cu privire la cooperarea dintre SUA și Uzbekistan , a declarat că cu o zi înainte a avut loc la Washington și discuțiile Tashkent și discuții lungi , contribuie la atragerea de parteneri egali într-un dialog deschis și prietenos , care acoperă toate aspectele relațiilor bilaterale .

Kral a spus din nou că America susține forța de Uzbekistan este destul de calea de dezvoltare și diversificare a economiei , formarea condițiilor optime pentru atragerea de investiții străine , și de a atrage în vigoare la dezvoltarea comerțului regional și comerț . 

Ambasadorul SUA a declarat într-o declarație că este încrezător cu privire la parteneriatul care va dura mai mulți ani .

Ştiri