Revoltele nu au împiedicat China să investească în ulei egiptean

Rapoartele comunicat de presă Apache ca Sinopec Compania chineză este de gând să cumpere pachetul de 33% din companie egipteană Apache Egipt , care este controlat de Apache SUA . 

Tranzacția este de așteptat să aibă loc între trimestrul 4 al acestui an . Datorită parteneriatului global , Apache a decis să vândă o parte din Sinopec companie egipteană . Bloomberg a făcut calculele și a ajuns la concluzia că achiziția activelor societății chineze va face un profit de 9 % pe an . În timpul conflictului politic din Egipt , Sinopec a anuntat achizitia . 

Agențiile de semne , Apache Egipt are afaceri în deșertul libian , departe de centrele de coliziune . 

The Wall Street Journal pictate pe Sinopec deturnare de fonduri în ultimii 3 ani, suma de aproximativ 19 miliarde de dolari . Această sumă a fost cheltuit pe treaba cu Brazilia , Argentina , Marea Britanie , Australia , Canada și America .

În urmă cu doi ani , Fu Chenguy șef al Sinopec a anunțat că intenționează să negocieze un parteneriat cu concurenții , nu preluarea de companii . De exemplu , în 2012 , Sinopec a achiziționat 49 % din Marea Britanie de afaceri canadian Talisman Energy . 

Această investiție a fost de a dezvolta planuri de petrol și gaze naturale împreună . În plus , economia în creștere a Chinei necesită cea mai mare cantitate de resurse energetice , companiile chineze nu se opri căutarea pentru proiecte de petrol și gaze din întreaga lume , în special în Africa . Ultima tranzactie a fost achizitia Corporation CNPC la italian Eni , 20 % domeniu larg Mozambic . Tranzactia , care încă nu sa închis , ar trebui să ajungă la 4,2 miliarde de dolari .

Ştiri