Kodak iese din faliment

Într-un comunicat oficial care să ateste că Tribunalul pentru Districtul de Sud din New York, a decis că un 3 - lea din luna septembrie a acestui an, Kodak ar putea apărea de la faliment. 

Aproximativ 85% din companie va fi actualizate pentru a creditorilor și acționarilor vor primi nimic. Deoarece în ceea ce privește restructurarea, creditorii sunt garantate prin gaj, va primi valoarea totală a împrumuturilor lor, și creditorii pasivul negarantat va numai 4-5 centi pe dolar. 

Kodak nu va mai fi producătoare de film și aparatul de fotografiat, și toată atenția va fi acordată dezvoltării de tehnologii de copiere pentru clientii corporate.

Anterior, Kodak tăiat 47.000 de angajați și a închis 13 fabrici pentru producția de film, produse chimice și hârtie, în plus, 130 de laboratoare foto. Toate acest lucru a fost în anul 2003. În cazul în care compania a depus pentru faliment în timp a fost de 17.000 de angajați și rămâne în prezent 8500.    

În 2012, compania a inceput faliment funcționarea deoarece majoritatea oamenilor au început să folosească aparate de fotografiat digitale. În cele din urmă, compania a început să apară în despăgubiri.

Ştiri