În indici bursieri din SUA închise la licitație toamna

Această lună, tranzacționare pebursa de valori a fost finalizată, din cauzareducerii majore indici. Această situație a apărut în cadrul știrilor macroeconomice adverse. În legătură cu reducerea de " relaxare cantitativă " preocupări au fost parte din investitorilor.

Nu a fost o oprire la bursele de valori din cauza Federal Reserve Americii a decis să scurteze timpul pentru un program pentru a fi un stimul important pentru piețe și întreprinderi. Un număr mare de experți sunt profund convins că suma de " relaxare cantitativă " podkorrektirovki planificate foarte curând, pe undeva în luna octombrie sau după ce se va alege un nou șef al Rezervei Federale.

Totuși , principalul motiv pentru finalizarea sedintei de tranzactionare , au existat discuții despre bugetul SUA și datoria națională . În SUA , anul fiscal începe de la începutul lunii octombrie.

Dar trebuie să fie înainte de 1 octombrie , aprobarea bugetului de stat pentru anul viitor. Cu toate acestea , această decizie va depinde de negocierile viitoare privind datoria SUA. 

Această discuție este încet încep să se mute de la economic la domeniul politic . În același timp , experții au făcut calculele și au ajuns la concluzia că actuala " plafon " ar putea fi atins încă de la mijlocul lunii viitoare. În cele din urmă , guvernul va avea 2 moduri. Primul mod este de a declara o valoare implicită sau de-a doua cale - parțial și se va opri temporar activitatea lor. Aceste perspective s-au înrăutățit starea de spirit a comercianților. Chiar Horsham știri, nu a ajutat . 

De exemplu, Apple a anunțat noul său record de vânzări pentru smartphone-urile sale . Timp de trei zile Apple a vandut 9,000,000 de exemplare ale noilor smartphone-uri . La sfârșitul sesiunii de tranzactionare la 23 septembrie 2013. indicele Dow Jones a scazut cu 49.71 puncte ( -0.32 % ) - până la 15,401.38 puncte ,S & P a scazut cu 8.07 puncte ( -0.47 % ) - la 1,701.84 de puncte , Nasdaq a scăzut cu 9 , 44 de puncte ( -0.25 % ) - la 3,765.29 puncte

Ştiri