Creșterea economică mondială

Pentru o jumătate de an, economia mondială a luat amploare, ceea ce duce la schimbări în bine pe fundalul de dezvoltare a Chinei, precum și speranța că SUA nu va permite faleza fiscal.

Agenției «Bloomberg» investitori intervievati, care a declarat că:
1. Unii investitori cred că situația economică se îmbunătățește, respectiv, este la niveluri mai mari decât în ​​ultimii ani;
2. Alții cred că economia în acest moment - stabil.Andrea Guzzi (Vice-Presedinte al Investment IST Stiftung Fuer personale Vorsorge) consideră că economia globală se duce în sus, și datorită piața americană, care este avant in dezvoltarea, și un număr tot mai mare de oameni bogați și săraci este tot mai mica.

Inverstory susțin că investiția este cea mai bună și cea mai bună opțiune - este de a cumpăra acțiuni, apoi a investi în domeniul imobiliar și ultimul să cumpere obligațiuni.Investitorii chestionați cred că Barack Obama și Congresul să ajungă la un acord pe faleza fiscal.

Raportul Fondului Monetar Internațional a spus că creșterea economică mondială se va stabiliza ca s-au luat măsuri pentru a face față crizei datoriilor din zona euro.La rândul său, economiștii băncii «Morgan Stanley" nu sunt atât de optimiste.Ei cred că anul viitor este de asteptat sa recesiune în plină floare, judecând după scăderea PIB-ului cu 2%.În raportul, Morgan Stanley a declarat că perspectivele economice depind de ceea ce acțiuni vor fi luate de către guvernele naționale și băncile centrale.Din cauza acestei situații, Statele Unite vor trebui să meargă pe o stâncă fiscal, ceea ce va determina o scădere a PIB-ului în primele trei trimestre ale anului 2013.

În Europa, scenariul pesimist băncii implică respingerea al Băncii Centrale Europene (BCE), cu privire la reducerea ratei dobânzii și întârziere programul său de cumpărare de obligațiuni.
Previziuni pentru creșterea economică globală la 2,1% în 2012 și a redus agenția internațională de rating «Fitch Ratings". Au fost, de asemenea, redus previziunile de creștere la nivel mondial în 2013 și 2014. la 2,6% și 3%, respectiv, față de 2,8% și 3,1%, care ar fi fost de așteptat mai devreme.Vă reamintim că analiștii anterioare a spus că Europa sunt așteptare pentru anii de criză, iar Grecia va părăsi UE, în orice caz.
Ştiri