«Газпром» и «Роснефть» сравниваем налоги.

   "Gazprom" în 2012 plată anticipată aproximativ 1,9 trilioane de ruble, și "Rosneft", la rândul său, plătit la bugetul de aproximativ 1,7 miliarde de dolari in taxe, dar cu acțiunea de câteva modalități de a conta compania de petrol plătește mult mai mult în impozite decât monopolul de gaz.

   Publicația a dat câteva informații cu privire la valoarea totală a impozitelor plătite de la compania de gaze, include toate taxele de 56 de copii construi o societate, și în plus față de "Gazprom petrol", una dintre cele cinci figura cea mai grandioasa de petrol în Federația Rusă. Fără "Gazprom" în 2012, monopolul de gaz plata 1479 miliarde de ruble din impozite.

   În plus, compania de gaz plătit impozitele pentru angajații companiei (de la 42,7 miliarde de euro) și taxele de asigurări (63,5 miliarde de euro), iar taxele de 1790 miliarde de ruble.

   Bani exprimate de angajamente "Rosneft", nu ia în considerare retras o TNK-BP. Împreună cu TNK-BP "Rosneft", în acest an va plăti aproape trei trilioane de ruble la buget. Rezultă din această concluzie că, odată cu numărarea tuturor filialelor, taxe, "Rosneft", va fi mult mai mare decât cea a "Gazprom".

   În plus, 1,7 trilioane de ruble din impozit nu sunt incluse în impozitul pe venit și makings de asigurare plătite de către compania petrolieră pentru angajații săi. Suma de publicare poartă, și nu va suna.

   La Adunarea Generala a Actionarilor, Alexei Miller a declarat că "Gazprom", cel mai mare taxa chernovnik Rusia, la rândul său, Igor Sechin, de asemenea, a spus că "Rosneft" este cele mai mari contribuabili din tara.

   În acest an, "Gazprom" și "Rosneft" a plătit pedeapsa de mai mult de 5 trilioane de ruble la bugetul rus. Pentru comparație, vom da un exemplu: randamentul din bugetul federal în 2012 se ridica la 12850 miliarde ruble. Aproape 50 la suta din bugetul federal sunt impozite "Gazprom" și "Rosneft".

Curs Valutar in Moldova!

Ştiri