Curs valutar Casa de schimb valutar “Deghest”

Adresa:
Republica Moldova, MD-2004, mun. Chisinau, Banulescu-Bodoni, 43
Telefon:
(+373 22) 20 13 27
Fax:
(+373 22) 22 67 95
Site:
Informații despre bancă:
  Casa de schimb valutar “Deghest” este situata in centrul capitalei, la adresa Banulescu-Bodoni 43, si presteaza servicii de procurare si vinzare a valutei.

   Casa de schimb valutar “Deghest” propune cel mai scazut curs de vinzare si cel mai inalt curs de cumparare a valutei.
In sala spatioasa lucreaza 4 ghiseuri pentru schimbul valutei. Specialistii, datorita experientei de efectuare a tranzactiilor de schimb, Va garanteaza deservirea rapida.

   La fel casa de schimb valutar “Deghest” Va propune informatie despre cursul valutar prin intermediul telefonului. Pentru aceasta este necesar sa telefonati robotului companiei.

   Plus la toate acestea putem mentiona si paza, care va garanteaza siguranta, si existenta parcarii. Pentru comoditatea clientilor in sala este instalat televizorul.

Ştiri
 • 24.11.2022

  Despre Sondaje!

  Numarul celor care cred ca Moldova merge in directia gresita a ajuns la 65,8%. Acestea sunt datele sondajului sociologic "Barometrul Opiniei Publice".
  24,3% dintre respondenti sunt siguri de contrariul. Alti 9,9%…

 • 24.11.2022

  Granturi din partea UE

  Comisia Europeana va aloca 533 milioane de euro pentru dezvoltarea cooperarii transfrontaliere si transnationale, accelerarea tranzitiei catre tehnologii "verzi" si sprijinirea asistentei medicale si educatiei in 12 tari - Moldova,…

 • 24.11.2022

  Criza CSI

  Ruptura relatiilor cu CSI va duce la vize, lipsa de gaze si piete de vanzare: de ce Moldova se indeparteaza de Est in favoarea Occidentului