Băncile Republicii Moldova


Catalogul băncilor reprezintă o listă completă a băncilor din Moldova. Alegînd banca cointeresată, ajungeți direct pe pagina în care sunt arătate datele de contact (adresă, telefon, site web, e-mail) și de asemenea o scurtă excursie în istorie și valorile de bază ale companiei.

Datele de contact sunt actualizate periodic pentru ca utilizatorul să poată găsi mereu date exacte. Pentru informații suplimentare puteți accesa site-ul băncii alese.

Curs Valutar in Moldova!

Ştiri
 • 20.10.2022

  Top 5 știri principale în Moldova

  1. Locuitorii din nordul Moldovei s-au speriat de o explozie puternică și de o coloană de fum: un atac cu rachete asupra unei centrale hidroelectrice a fost efectuat în apropierea granițelor țării noastre.

  2.…

 • 20.10.2022

  Gazprom a redus cu 50% aprovizionarea cu gaze a Republicii Moldova, se preconizează o criză energetică

  Începând cu luna noiembrie, Gazprom rus a confirmat furnizarea a doar 5,7 milioane de metri cubi de gaze pe zi către Moldova, ceea ce reprezintă 51% din volumul convenit prin contract. Acest lucru a fost anunțat pe 31 octombrie de către ministrul Infrastructurii și…

 • 20.10.2022

  PSRM a condamnat acțiunile poliției împotriva protestatarilor

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova condamnă categoric acțiunile autorităților țării împotriva protestatarilor de duminică din Centrul Chișinăului. Fiecare formațiune politică are dreptul legal de a organiza marșuri pașnice și mitinguri de protest. Blocarea…