Scăderea a prețului de aur

Ultima scădere a prețurilor de aur a fost in 1980, acum la 1500 dolari de aur a scăzut. Dealer Principalele Lee Cheong Dealeri de aur se pune, că scăderea de aur și jumătate de mii de dolari nu este un semn foarte bun.

Investitorii folosesc aur în vremuri de volatilitate în stoc și piețele valutare. Pe parcursul anului 2000, aurul a fost o cerere puternica din partea investitorilor, care au afectat creșterea prețului aurului. A fost aproximativ același preț de 250 de dolari pe uncie troy.

Vânzare cea mai mare parte de aur poate să ateste faptul că investitorii s-au oprit investițiile în aur și au început să cumpere active riscante. Între timp, potrivit "USA Today", vânzările au apărut din cauza știri de încetinirea creșterii în economia chineză.

Acest lucru a determinat temerile și preocupările cu privire la reducerea consumului de aur în a doua economie ca mărime din lume. De asemenea, un alt factor în scăderea prețurilor, influențată de vânzarea viitoare a băncii centrale a Ciprului de rezervele sale de circa zece tone de aur.

Ştiri