Producția de petrol în Rusia a spart recordul de un sfert de secol

Rusia a obținut rezultate incredibile cu un succes similar în urmă cu 25 de ani, producătoare de ulei de 10,530,000 de barili. În 1988, producția de petrol se ridica la 11,070 milioane de barili pe zi, câțiva ani mai târziu, să fiu mai exact, după 8 ani de extracție a petrolului a scăzut la scăzut de 6,060,000 de barili. În anul trecut, luarea de ulei medie de 10.37 milioane de barili pe zi.

Un angajat al companiei și-a exprimat punctul de vedere că performanța cea mai productivă și fără cusur din industria are nevoie de o poziție stabilă și durabilă pentru investiții pe termen lung.

Președintele Igor Sechin ("Rosneft") achiziționate după a TNK-BP a pus că companiile petroliere în 2013 va crește la aproximativ 215 milioane de tone de petrol. Un reprezentant al "Gazprom petrol" a raportat că în acest an compania intentioneaza sa produca 62 milioane de tone de echivalent petrol. De asemenea, Vladimir Bogdanov (directorul general al "Surgut") se pune, că în următorii câțiva ani, compania intentioneaza sa produca petrol, la o rată de 60 - 62 milioane de tone pe an.

La rândul său Alekperov CEO-ul «Lukoil» a declarat într-un interviu că în acest an compania estimeaza o crestere de productie de 1 la suta pe an.

Analistul Andrey Polishchuk a declarat că "Rosneft" nu este doar crește cantitatea de inițiativă pe producția de petrol ca compania a intrat recent într-un număr foarte mare de contracte importante de aprovizionare cu materii prime. Din iulie 2013-2016, "Rosneft" este necesar pentru a furniza grupurile petroliere PKN Orlen 8,6 milioane de tone pe an, iar în 2014 la 365 milioane CNPC din China de 25 de ani.

Ştiri