Cazul lui Dodon risca sa se transforme in stabilirea de conturi din motive politice - Ministerul de Cazuri Externe al Rusiei.

Reprezentantul oficial al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova, a subliniat ca evenimentele legate de dosarul penal si retinerea fostului presedinte Dodon sunt o treaba interna a Republicii Moldova.

Ministarea de Externe al Rusiei se asteapta insa ca drepturile si libertatile lui Igor Dodon, garantate de lege, sa fie respectate.

In caz contrar, acest caz al lui Dodon risca sa se transforme intr-o reglementare de conturi din motive politice.

Principala este apartenenta lui Dodon la fortele care sustin dezvoltarea unui dialog cu Russia”, a spus Zakharova.

Reprezentantul Ministerului de Externe al Rusiei a remarcat ca "cu cit politicienii se asociaza mai mult cu valorile liberale occidentale, cu atit manifesta maniere totalitare in represalii impotriva adversarilor. Un astfel de model".

Curs de schimb valutar in Moldova!

Ştiri
 • 20.10.2022

  Top 5 știri principale în Moldova

  1. Locuitorii din nordul Moldovei s-au speriat de o explozie puternică și de o coloană de fum: un atac cu rachete asupra unei centrale hidroelectrice a fost efectuat în apropierea granițelor țării noastre.

  2.…

 • 20.10.2022

  Gazprom a redus cu 50% aprovizionarea cu gaze a Republicii Moldova, se preconizează o criză energetică

  Începând cu luna noiembrie, Gazprom rus a confirmat furnizarea a doar 5,7 milioane de metri cubi de gaze pe zi către Moldova, ceea ce reprezintă 51% din volumul convenit prin contract. Acest lucru a fost anunțat pe 31 octombrie de către ministrul Infrastructurii și…

 • 20.10.2022

  PSRM a condamnat acțiunile poliției împotriva protestatarilor

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova condamnă categoric acțiunile autorităților țării împotriva protestatarilor de duminică din Centrul Chișinăului. Fiecare formațiune politică are dreptul legal de a organiza marșuri pașnice și mitinguri de protest. Blocarea…