În cadrul negocierilor cu privire la senatori bugetare din SUA a marcat un progres

   Senatorilor americani sunt de gând să pregătească un acord prin care va fi capabil să-și reia activitatea și guvernul federal pentru a evita un default pe datoriile țării.

   Deja în a treia săptămână a trecut, iar guvernul a închis parțial înainte de falimentul țării doar câteva zile. 

   Acest aranjament nu are un rezultat final și de coerență, de asemenea, destul de probabil opoziție din Camera Reprezentanților, în cazul în care cele mai multe dintre republicani fac. 

   În declarația sa, liderul Partidului Democrat, Harry Reid a declarat că în viitorul apropiat va fi găsit din situația Statelor Unite. Harry Reid, de asemenea, a spus că a fost făcut progrese semnificative, dar rezultatul final nu este încă prefigurat, de asemenea, toate trebuie să fie pacient, deoarece progresul a fost semnificativ. 

   Senatorul Mitch McConnell a fost de acord cu Harry Reid că negocierile care au avut loc pe parcursul a două zile, au fost în cele din urmă destul de un rezultat bun. 

   Conform rapoartelor mass-media, acordul prevede finanțare pentru guvernul federal până la mijlocul lunii ianuarie, care permite Americii de a continua împrumut până în februarie, și pune bazele pentru negocierea de ambele camere ale Congresului pe probleme de buget, care ar trebui să înceapă imediat și continuă până la mijlocul lunii decembrie. Există speranța că aceste negocieri vor ajunge la un acord comun, care vor fi rezolvate problemele financiare. Poate că va fi ajustări la reforma sistemului de sănătate , care a fost adoptată și susținută de către președinte.

   Democrații sunt încrezători că un default ar putea fi posibil pentru a evita, evita consecințele sale. 

   Casa de boxe, republicanul John Boehner, a declarat că orice acord a fost primit de la Senat, Camera Reprezentanților va fi studiat, care poate revizui cum corecții. Ministerul de Finanțe a declarat că Statele Unite poate declara o implicit în cazul în care ambele camere ale Congresului nu va aproba un proiect de lege identic pentru a ridica plafonul datoriei, cât mai curând posibil.

Ştiri