Europa va ruina șomaj

OCDE avertizează că în anul care vine, diferența în rate ale șomajului din Europa și Statele Unite va ajunge la cel mai înalt nivel din istorie. În SUA, rata șomajului va continua să scadă până la 6,7% până la sfârșitul anului 2014 ca recuperarea cea mai mare economie din lume. Potrivit The Telegraph, în acest moment nivelul șomajului în zona euro va ajunge la cel mai de maxim interes, si este la fel de mult ca 12.3.

Acest lucru nu sa mai întâmplat înainte, pentru că decalajul în șomaj între SUA și Europa vor fi cu 5,6 la sută. Toate acestea reflectă o politică diferită, care afectează economia, toată această putere se efectuează pe diferite părți ale Atlanticului. Potrivit OCDE, că cel mai important motiv pentru declinul de pe piața forței de muncă din Europa este politica economică greșită.

În Spania, în anul următor rata șomajului va crește la 28%, iar în Grecia, acolo va fi de aproximativ 28,4%, datele ajung la niveluri record. În Germania, nivelul scade la 4,8%.

Consecințele sociale ale crizei destul de atât de mult pentru a rezolva. A lovit practic cele mai sărace muncitorii de la reduceri. Țările care sunt în criză, destul de îngrijorat, deoarece acestea sunt de gând prin nivelurile de șomaj va avea un impact asupra societății lor.

48 de milioane de șomeri în prezent în țările OCDE. În Spania și Grecia, șomajul la risc mai mare pentru economie.

Ştiri