Creşterea monedei euro

Din nefericire, Europa nu a soluționat problema datoriilor europene, în timp ce situaţia este complicată şi grea în împărăţia spaniolă și continuă să slăbească Grecia, în ciuda ajutoarelor numeroase.

Cu toate acestea, moneda europeană este întărită. Unul dintre factorii de întărire a monedei euro - declaraţia de către preşedintele Federal Reserve Bank din Boston, Eric Rozngren care promoveaza un program intensiv de achiziţii de obligaţiuni.

Experţii apelurilor disting dificultăţi serioase, ce conturează în economia SUA, care ar putea permite programul să cumpere obligaţiuni. Sporirea activităților, poate fi declanşată doar prin deprecierea dolarului şi alte unități.

Curs Valutar in Moldova!

Ştiri
 • 24.11.2022

  Despre Sondaje!

  Numarul celor care cred ca Moldova merge in directia gresita a ajuns la 65,8%. Acestea sunt datele sondajului sociologic "Barometrul Opiniei Publice".
  24,3% dintre respondenti sunt siguri de contrariul. Alti 9,9%…

 • 24.11.2022

  Granturi din partea UE

  Comisia Europeana va aloca 533 milioane de euro pentru dezvoltarea cooperarii transfrontaliere si transnationale, accelerarea tranzitiei catre tehnologii "verzi" si sprijinirea asistentei medicale si educatiei in 12 tari - Moldova,…

 • 24.11.2022

  Criza CSI

  Ruptura relatiilor cu CSI va duce la vize, lipsa de gaze si piete de vanzare: de ce Moldova se indeparteaza de Est in favoarea Occidentului