China este al treilea cel mai mare investitor din lume

Conform estimărilor de anul trecut , investițiile străine din China au crescut cu 17,6 la sută . Acest procent este de 87.8 miliarde de dolari . 

Potrivit investiții , China este a treia . Dar China se confruntă Statele Unite și Marea Britanie . 

Pentru o lungă perioadă de timp China a fost ridicată pe venit în țara de investiții și a crescut treptat de investiții în societăți străine . Beijingul a investit 10 miliarde de dolari în spectrul real al economiei mondiale , de investiții a ajuns la 77.7 miliarde de dolari . China ocupă locul al 13-lea în investițiilor străine acumulate , rezultate de care sunt în 532 miliarde de dolari . 

Investitorii din China justificată 22.000 de companii din 179 de țări . Întreprinderile sunt profitabile doar 80 la sută .

În anul trecut , investitorii au fost implicați în 457 fuziuni și achiziții în valoare totală de 43.4 miliarde $ .

În anul 2002 volumul investițiilor în China sa ridicat la 2,7 miliarde de dolari , iar 11 ani mai tarziu , investițiile străine au crescut de 30 de ori . 

Marea majoritate de augmentare a investițiilor străine în China - circa 90 la suta - a reprezentat pentru companiile de stat . În schimb, companiile private sunt în creștere treptat poziția .

Ştiri