China intenționează să investească în Africa, în valoare de 2 miliarde

Bord african și China, împreună cu chinezii și Fondul de Dezvoltare a Africii, formează două fonduri de investiții noi în valoare totală de 2 miliarde de dolari. Întreprindere Acțiunile vor fi trimise pentru a consolida proiectele naționale de investiții în domeniul comerțului și industriei miniere din Africa. Potrivit presei locale, cele două structuri se va baza în Beijing.

Zheng Yueven președintele Quds susține că China este în căutarea de oportunități de a implementa proiecte pentru a schimba infrastructura în continentul african. De asemenea, președinte al Quds adăugat că Africa necesare reforme în industrie, deoarece va oferi țării posibilitatea de a fi cel mai mare producător de bunuri, precum și pentru companiile chineze va fi o mare oportunitate de a muta o parte a întreprinderilor sale industriale din Africa. Acum, organizațiile chineze de mai mult de 550.

Potrivit Ministerului de Externe, în anul trecut, schimburile comerciale ale Chinei cu țările africane s-au ridicat la 200 de miliarde de dolari. Investitiile chineze in economia țărilor africane a depășit 17 miliarde dolari.

Ştiri