Comisia Europeană Nivelul nedumerit de fiscal francez

   Comisarul Uniunii Europene și-a exprimat avizul cu privire la Franța. El susține că această țară a realizat cea mai mare povara de taxe și impozite , ale căror consecințe creșterea ulterioară a ratelor de impozitare poate aduce daune mari pentru economia franceză.

    Olli Rehn spune că impozitul pe economii și impozitele pe profit în acest moment este , de asemenea, prea mare . Președintele Comisiei Europene a dat o declarație în care se spune că pentru a restabili ordinea în bugetul nu are nevoie de a reduce cheltuielile guvernamentale , nu ridica taxele.

    Olli Rehn spune că Franța ar trebui să facă o mulțime de eforturi în domeniul financiar și economic , ca țara a început reformele structurale care sunt în direcția cea bună , dar aceste reforme sunt prea lente . Recent, guvernul francez a făcut o încercare de a explica acțiunile lor, aceste companii că majorarea taxei este necesar pentru industrii și gospodării a redus consumul lor de energie. 

   Atunci când guvernul a făcut anunțul , în timp ce contribuabilii au început deja să primească facturi , care au fost umflate prețurile . În Franța , pentru impozitele perioada sunt cele mai ridicate din lume . Ponderea din PIB în Franța , comparativ cu 34 în rândul țărilor din Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică este de 44,2 % , ușor mai mică decât în Danemarca și Suedia . 

   Impozitele mari în Franța a provocat plecarea de bine -cunoscut franceză a țării . Deci ,Gerard Depardieu creșterea actor taxa indignat pentru cei bogați la 75 % , a declarat că va renunța la cetățenia . Omul de afaceri Bernard Arnault , care deține produse LVMH producator de lux , un an în urmă și a cerut cetățenie belgiană .
Ştiri
 • 28.10.2013

  Акции Google достигли 1000 долларов

  Рекламный бизнес Google идет в гору. Данный результат свидетельствует о том, что компания перенесла рекламный бизнес на планшеты и смартфоны. По результатам…

 • 28.10.2013

  В Британии будет построена первая АЭС за 30 лет

  Частные компании будут спонсировать проект, который будет построен впервые в истории Британии. Консорциум будет ответственным за строительство атомной…

 • 28.10.2013

  В РФ растет уровень безработицы

  В 2013 году за последние восемь  месяцев безработица увеличилась на 0,5 п.п., а в следующем году повысится на 1 п.п., так утверждает директор Центра развития…