IFS va oferi asistență în valoare de 1,5 miliarde de euro pentru Cipru

Așa cum se menționează în cadrul Eurogrupului, care IFS este gata să ofere asistență financiară în valoare de 1,5 miliarde de dolari. Mecanismul de stabilitate financiară, de asemenea, a spus că acest ajutor este gata să ofere până la sfârșitul primei luni de toamnă.

Mai recent , o sursă ascunsă a declarat reporterilor de la data de listare. Sursă necunoscută a dat data exactă a transferului de credite, iar procedura va avea loc pe 27 septembrie . Acesta a fost discutat recent în zona euro și MFS peste Cipru.

Aceste două partide au decis că Cipru aloca până la 10 miliarde de euro. Dar a fost , de asemenea, livrate la starea, care prevede că Cipru trebuie să pună în aplicare un program pentru a restaura și de a îmbunătăți situația economică a sectorului financiar.

În timpul verii, sau mai degrabă la sfârșitul lunii iulie, a fost trimis în Cipru de către reprezentanți ai creditorilor. 

Reprezentanții au fost să dea importanța cuvenită în țară. La începutul toamnei, Consiliul de Miniștri a avut loc o reuniune a țărilor din zona euro. 

În cadrul reuniunii , o întrebare a fost ridicată cu privire la Cipru . Eurogrupul a remarcat că economia țării își revine, că este Cipru. Declarația a spus căeuro - grupul este gata de a oferi asistență financiară pentru Cipru, care este listat până la sfârșitul lunii septembrie a acestui an.

Ştiri