SUA amenință implicit

   Raportul a descris Departamentului de avertizare cu privire la implicit , care poate suferi consecințe multiple și pot apuca de treabă , foarte probabil, țara în cea mai adâncă recesiune de la Marea Depresiune din SUA.

   Raportul precizează , de asemenea, că legăturile și dolarul se află în centrul sistemului financiar internațional, precum și posibila implicit va fi un șoc major pentru piețele financiare globale.

   Șeful FMI susține că lucrările de oprire a aparatului de stat ar putea amenința incapacitatea de a ridica plafonul datoriei. De asemenea, această problemă se va pune în pericol nu numai economia, ci și întreaga economie mondială.

   Asia nu crede în faptul că Statele Unite se confruntă cu o implicit, și în China și Japonia, cred că, chiar dacă Statele Unite au anunțat o implicit tehnic, piețele de credit ar fi în continuare cele mai sigure și cele mai lichide din lume.

   În SUA, vorbește despre ce a implicit pe fondul controverselor democrați și republicani asupra creșterii de împrumut plafon nu este pentru prima dată. Aceste conversații sunt însoțite de frică și căderea sistemului financiar.

Ştiri
 • 28.10.2013

  Акции Google достигли 1000 долларов

  Рекламный бизнес Google идет в гору. Данный результат свидетельствует о том, что компания перенесла рекламный бизнес на планшеты и смартфоны. По результатам…

 • 28.10.2013

  В Британии будет построена первая АЭС за 30 лет

  Частные компании будут спонсировать проект, который будет построен впервые в истории Британии. Консорциум будет ответственным за строительство атомной…

 • 28.10.2013

  В РФ растет уровень безработицы

  В 2013 году за последние восемь  месяцев безработица увеличилась на 0,5 п.п., а в следующем году повысится на 1 п.п., так утверждает директор Центра развития…