Corporații Krupneĭshie din SUA sunt de gând să se întoarcă la producerea SUA

   Marile corporații din SUA sunt de gând să se întoarcă la producția de SUA , care au fost anterior staționate în China și în alte țări. Toate aceste date indica o companie internațională de consultanță ( BCG ) pentru a desfășura activități de cercetare.

   Sondajul principal a fost de aproximativ 200 de corporatii americane, ale căror volume depășesc în mod semnificativ un miliard de dolari pe an. 

   Cele mai multe companii care au fost intervievați spun că intenționează să în viitorul apropiat extinderea capacității în America de prin reduceri în alte țări.

   Unele companii mari au deja punerea în aplicare a planurilor lor , de exemplu, cel mai mare producător de construcții și echipamente agricole Caterpillar , deschis în 2012, fabrica din Texas. De asemenea  Google are în instalație Texas pentru producerea de smartphone-uri Moto X. 

   Conform studiilor BCG a arătat că firmele decide cu privire la cazul în care pentru a localiza producția lor ghidat de trei factori : calitatea produselor, costurile forței de muncă și de proximitate la piețe.

   Dintre toate țările cele mai industrializate ale lumii, în costurile de producție din SUA sunt reduse la minimum . BCG estimat, până în 2015 vor fi 8-18 % mai mici decât în Germania , Japonia , Franța , Italia și Marea Britanie.

Ştiri