Carduri bancare si bani au primit 51 900 refugiati

Incepind cu 23 mai, inca 51.900 de ucraineni refugiati au primit carduri accelerate si bani. A doua transa de asistenta financiara a primit 17,7 mii.

Potrivit Programului Organizatiei Internationale de Alegere, fiecare refugiat inregistrat al lunii primeste un card preplatit in valoare de 2200 de lei, relateaza noi.md.

La data de 23 mai, 51.900 refugiati au primit carduri preplatite si au primit bani, plus 17.700 de refugiati au primit a doua transa de asistenta financiara. Pina in prezent, refugiatii au primit in total de peste 7 milioane de dolari - bani care sunt cheltuiti in Moldova si care contribuie la cresterea economiei”, spune organizatia.

Comunicat de presa publicat pina acum de ONU, Agentia de Accelerare si Organizatia Internationala cu ocazia aparitiei a peste 1425 de persoane din Moldova in tari precum Austria, Franta, Germania, Letonia si Lituania. Accelerarea Natiunilor Unite Natiunile Unite au luat o decizie (ONU) si au mandatul de a accelera si alte persoane care au fost implicate in tara lor.

Curs de schimb valutar in Moldova!

Ştiri