Despre Sondaje!

Numarul celor care cred ca Moldova merge in directia gresita a ajuns la 65,8%. Acestea sunt datele sondajului sociologic "Barometrul Opiniei Publice".
24,3% dintre respondenti sunt siguri de contrariul. Alti 9,9% dintre cetateni nu stiu sau nu au putut raspunde la intrebare.

Comparativ cu luna iunie a acestui an, numarul celor care cred ca lucrurile din tara se dezvolta in directia gresita a crescut.

  • 29,3% dintre respondenti au declarat ca, pentru a imbunatati situatia socio-economica in Moldova, este necesara schimbarea conducerii tarii. Pe locul doi printre masurile care trebuie luate, potrivit respondentilor, se afla consolidarea mecanismului de functionare a legilor (15,6%), iar pe locul trei se afla dezvoltarea industriei (9,6%).

  • Cresterea preturilor in Moldova este pe primul loc in clasamentul problemelor care ii preocupa pe locuitorii Republicii. Topul mai include: saracia, conflictul din regiune, viitorul copiilor, criza financiara/de gaze, coruptia, lipsa incalzirii in sezonul rece, somajul, foametea, instaurarea dictaturii.

Curs de schimb valutar in Moldova

Ştiri